Nieuws

Op maandag 21 augustus, woensdag 23 augustus en zaterdag 26 augustus vindt het JuRo Unirek Gemeentetoernooi Opmeer weer plaats. Gastheer van het toernooi is dit jaar AGSV!

Gedurende deze avonden zullen de eerste teams van de verenigingen AGSV, DWB, Grasshoppers, HOSV en VVS’46 spelen om de titel “Winnaar gemeentetoernooi 2017” in de wacht te slepen. In de pauze op zaterdagavond zullen de penaltynemers van de verschillende verenigingen uit gaan maken wie er als beste penalty’s kan nemen. Drie topkeepers uit de gemeente zullen de penalty’s proberen te stoppen.

De eerste wedstrijd start zowel maandag als woensdag om 18:15 uur en zaterdag om 16:00 uur. De laatste wedstrijd eindigt zowel maandag als woensdag om 20:55 uur en zaterdag om 20:15 uur.

Het Gemeentetoernooi Opmeer is de ideale gelegenheid om na de (te lange) zomerstop teamgenoten, vrienden, familie en supporters weer te zien, en samen met hun een gezellige avond te hebben om zodoende het nieuwe seizoen goed in te luiden. Komt u allen uw liefhebbende vereniging(en) en speler(s) aanmoedigen en naar de overwinning helpen!

Na de laatste wedstrijd op de zaterdag zal in de kantine van AGSV de uitreiking plaatsvinden van de winnaar, speler en topscorer van het toernooi.

Vervolgens zal een gezellige avond worden verzorgd met muziek! Iedereen is welkom om er een gezellig feestje van te maken!