Verslagen

Trainingskamp selectie van A.G.S.V

In het weekend van 30 augustus 2019 zijn we met de selectie van de eftalen 1, 2 & 3 op trainingskamp gegaan. Frits wist een fantastische locatie en zo zijn wij bij Indenhof te Heerlen terecht gekomen.

Vrijdagochtend 30 augustus jl. zijn Frits Bosch en ik vroeg in de ochtend vertrokken richting Heerlen. We hadden een voorspoedige rit zonder enig oponthoud. Vroeg in de middag zaten Frits en ik al aan de koffie op het complex.

Verder is een ieder op eigen gelegenheid gekomen omdat de meesten nog moesten werken. Helaas stonden veel van de jongens in de file waardoor ze wat later op locatie aankwamen. De herberg was ontzettend mooi, leuk terras en een mooie bar, niet geheel onbelangrijk 😊.

Frits en ik zijn vrijdagavond op bezoek gegaan bij  voetbalvereniging KCC 13 dat vlak om de hoek bij de herberg  lag. Daar mochten we de volgende dag gebruik maken van het trainingsveld en de kantine. Frits had geregeld met de voorzitter dat we gebruik mochten maken van hun trainingsveld en de beschikking kregen over de materialen die we nodig hadden.  Goed geregeld Frits!

In de avond konden we heerlijk eten in de herberg, het was voortreffelijk! Ons ontbrak het werkelijk aan niets. Vrijdagavond zouden we op het terrein blijven, zodat we lekker konden babbelen met elkaar onder het genot van een (veel) biertje.

We hebben een all-inclusive pakket geboekt daardoor was het mogelijk om onbeperkt te drinken tussen 18.00 uur en 00.00 uur, nou dat hebben ze geweten. We hebben als echte Westfriezen onze naam eer aangedaan 😉.

De halve liters gingen er als zoete broodjes in. De zoon van de eigenaar was alleen maar druk met onze tafel zorgen om de bierpullen vol te houden.

Boven in de herberg waren de slaapzalen gelegen, goed geregeld met 10 man op een zaal. Gelukkig was er voor Frits en voor mij een aparte slaapruimte zodat wij als ‘oudere jongeren’ lekker rustig konden slapen.

Op zaterdagochtend 10.15 uur zijn we met zijn allen richting de voetbalvereniging gegaan om te trainen. Om 10.30 uur startten we met de training tot de klok van 12.00 uur. Na deze ochtendtraining kregen we een lunch in de bestuurskamer. De lunch werd door Frits tot in de puntjes verzorgd. Tijdens de lunch heeft onze trainer Frits Bosch een bosje bloemen overhandigd aan de vrouw van de voorzitter en daarbij twee jeugdballen en een wedstrijdbal voor de senioren overhandigd namens onze vereniging AGSV voor gebruik van het trainingsveld en materialen alsmede als dank voor hun gastvrijheid.

Tussen 14.30 uur tot 16.00 uur volgde training nummer twee. Na de training hebben we onder het genot van een biertje naar de wedstrijd van de veteranen gekeken. Jongens wat was het warm die dag zeg, vreselijk! Ik ben trots op onze jongens, zij hebben de training zonder te mopperen doorstaan, petje af!

Nadat we allen waren opgefrist, zijn we teruggegaan naar de herberg alwaar we later die avond een barbecue hadden, jongens wat was dat lekker. We hebben ons tonnetje rond gegeten.

Na het avondeten en diverse biertjes/drankjes zijn de meeste spelers inclusief ikzelf naar het centrum van Heerlen vertrokken om de boel daar eens te verkennen. We zijn in een discotheek Shooters terecht gekomen, waar een leuk sfeertje hing en de muziek top was. De meters bier gingen vlotjes door en iedereen had het naar zijn zin.

In de loop van de nacht zijn er een aantal  teruggegaan naar de herberg, maar wel nadat we eerst een bezoekje hebben gebracht aan de lokale shoarmatent. De echte diehards gingen echter wederom op pad en kwamen vroeg in de ochtend weer terug in de herberg. Zij gingen pas slapen nadat ze eerst nog een frisse duik genomen hadden in het aanwezige zwembad. Ik heb daar helaas niet van meegekregen omdat ik al onder zeil was.

Ik denk dat ik voor een ieder spreken mag/kan als ik stel dat we een fantastisch weekend hebben gehad met elkaar. Dit gaan we volgend jaar zeker weer doen, hetzij weer in Heerlen of op een andere locatie.

Ik dank een ieder voor de inzet tijdens de training op zaterdag en de geweldig tijd die wij met elkaar mochten doorbrengen.  Frits en ik vonden het bijzonder prettig om de jongens beter te hebben leren kennen.

Frits ontzettend bedankt voor het geweldige idee om op kamp te gaan en…nogmaals dank dat ik het komende jaar jouw trainee mag zijn.

 

John Koedoot