Vrienden van AGSV

 

De Vrienden van AGSV bestaat uit enthousiaste leden, donateurs of voetballiefhebbers die jaarlijks een bijdrage geven van € 35,-.
Ze zijn een hele belangrijke financiële ondersteuner van onze vereniging. Met het gespaarde geld worden jaarlijks diverse materialen aangeschaft die een meerwaarde hebben voor AGSV.

Met name de jeugdafdeling heeft veel prioriteit, want de jeugd heeft de toekomst! Zo zijn er bijdragen geweest voor nieuwe doelen, netten en veel klein materiaal voor de jeugd.

Daarnaast zijn er ook bijdragen in het belang voor alle leden. Zo is er onlangs nog een forse bijdrage aan het renoveren van het trainingsveld gedaan. De Vrienden van AGSV is dus van essentieel belang en onze club kan niet zonder!

Als trouw lid wordt er jaarlijks voor u een gezellige avond georganiseerd in de kantine met daarbij een gastspreker uit de buurt. Verder ontvangt u na op deze avond een overzicht van alle bijdragen van de Vrienden van AGSV, zodat u weet wat er met het geld gedaan wordt.

Vriend worden?

Mocht u vriend willen worden kan dit altijd natuurlijk. U kunt hiervoor contact opnemen met Fred de Rijcke tel. 06-53364977. Het lidmaatschap bedraagt minimaal €35,- per jaar.

Als u wilt, kunt u ook donateur van AGSV  worden, dit kost €10,- per jaar.